9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

MS Deutschland

Bouwjaar 1997

Tonnage 22,496

MS Duitsland is een echte klassieker. Een reis met haar betekent eersteklas vakantie. Het waardige interieur aan boord zorgt voor een prachtige omgeving, gevuld met het informele gezinsleven aan boord dat zo typerend is voor Phoenix Reisen. Een uitstekende symbiose zoals we denken – maar overtuig uzelf en ga mee op reis.

Vanaf het zomerseizoen 2016 maakt het traditionele schip, dat tot ver buiten de landsgrenzen bekend is, deel uit van de Phoenix-vloot. MS Deutschland, gebouwd in 1998 in Kiel en gedoopt door de voormalige Duitse president Richard von Weizsäcker, is de belichaming van de Duitse passie voor cruisen. De prachtige architectuur, het klassieke maritieme ontwerp tot in het kleinste detail, de artistiek waardevolle decoraties in het schip – dit alles zal u betoveren zodra u het schip binnenstapt.

Op tien dekken met liefdevol vormgegeven en gedetailleerde elementen van de bouwstijlen classicisme, art nouveau en art deco voelt de gast zich thuis. Genieten en ontspannen is gemakkelijk in de restaurants en bars, de sfeer is uitnodigend, de bediening uitstekend en de culinaire hoogstandjes gevarieerd. Zoals u van Phoenix Reisen gewend bent, kun u naast de hoofdmaaltijden ook het early bird ontbijt, de 11.00 uur bouillon, ’s middags koffie en thee met een ruim assortiment gebak en de gevarieerde middernachtsnack verwachten. Natuurlijk zijn tafelwijnen ook inbegrepen aan boord van MS Deutschland voor lunch en diner.

Entertainment is erg belangrijk aan boord. Een gevarieerd dag- en avondprogramma met proeflezen, creatieve cursussen en gevarieerde shows brengt u in een goed humeur. De bibliotheek, de bioscoop en spelletjes en plezier maken het entertainmentaanbod compleet. Ook sportactiviteiten en wellness worden niet verwaarloosd. Een binnen- en buitenzwembad, een sauna en een fitnessruimte met uitzicht op zee, evenals de spa met een breed scala aan programma’s staan ​​voor u klaar.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!