9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Incentives – Teambuildings – Charters

Cruiseschepen zijn een uitzonderlijke locatie voor evenementen voor uw bedrijf of vereniging!

 

Het houden van vergaderingen, conferenties en workshops op zee op een cruiseschip is een voordelige en efficiënte en bovenal unieke manier om uw evenementen te organiseren! U zult versteld staan hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om een evenement op een schip te houden in vergelijking met een locatie aan land.

 

Veel faciliteiten waarvoor u aan land extra betaalt, zijn allemaal inbegrepen in de prijs aan boord. Cruises zijn zeer populair bij bezoekers en helpen om van uw evenement een daverend succes te maken. Een zakelijke cruise biedt doorgaans een meer motiverende en gedenkwaardige ervaring voor werknemers – tegen lagere kosten! U betaald zo’n 30 procent lagere kosten dan landevenementen!

 

 

Bedenk wat er vandaag beschikbaar is op cruiseschepen van het hoogste niveau:

  • State-of-the-art technologie en audiovisuele apparatuur;
  • Moderne vergaderruimten;
  • Unieke activiteiten, voorzieningen en entertainment die collegialiteit bevorderen;
  • Voedsel, uitrusting en faciliteiten worden zonder extra kosten verstrekt;
  • In toenemende mate een betrouwbare internetverbinding;
  • Compleet ingerichte moderne hutten, recreatie en activiteiten.

 

 

Kies de lengte van de cruise die het beste bij uw zakelijke behoeften past, van 3, 4, 5, 7 of 10 dagen en langer. Kies geweldige routes zoals naar Alaska, de Caraïben, Middellandse Zee of Europese rivieren. Uw conferentiegangers zullen een perfecte mix ervaren van interessante, plezierige aanloophavens met dagen op zee om belangrijke zakelijke functies uit te voeren. En hier zal nog lang over nagepraat worden. Voor uw bedrijf een win win situatie.

 

Voor grote groepen biedt een gedeeltelijke of volledige schipcharter u opties die uw evenement heel bijzonder maken. Terwijl u mooie bezienswaardigheden verkent, leert u over de voordelen van uw volgende vergadering of conferentie op zee. Laten we eerlijk zijn, veel bedrijven en verenigingen rekenen op ondersteunend of administratief personeel om hun zakelijke bijeenkomsten, conferenties en trainingsprogramma’s te plannen en te coördineren. Bespaar tijd en geld en laat de pro’s het voor je doen. Het plannen, organiseren en structureren van een vergadering, conferentie of workshop op zee op een cruiseschip is aanzienlijk anders dan het plannen van een cruisevakantie of het houden van een soortgelijk evenement in een hotel. Niet alle schepen zijn gemaakt als het gaat om vergaderingen op zee te houden.

 

Naast de evenementen aan boord kunnen we ook privé-groepsevenementen aan wal in de verschillende havens organiseren, evenals vervoer op maat, zowel voor als na de cruise. Veel van onze excursies aan wal kunnen worden gekoppeld aan teambuildingactiviteiten of andere thema’s die passen bij uw vergaderdoelstellingen. En als u mindervalide  deelnemers heeft, kunnen wij u ook helpen om hun reis gemakkelijk te maken.

 

 

Incentives zijn mogelijk bij meerdere rederijen

Luxe rederijen
Cunard Cruise Line, Regent Seven Seas, Silversea, Seadream Yacht Club, Windstar Cruises, Paul Gauguin Cruises.

Premium Rederijen
Azamara Club Cruises, Celebrity Cruies, Disney Cruise Line, Holland America Line, Oceania Cruises, Princess Cruises.

Main-stream Rederijen
MSC Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean International

 Rivier rederijen
AmaWaterways, Viva Cruises, A-Rosa.

 

’s Avonds kunt u gezamenlijk dineren in het á la carte restaurant en genieten van een vijf-gangen diner, of kunt u ervoor kiezen om in het buffetrestaurant te eten! Daarna kunt u genieten van een show, een drankje doen in één van de bars of een gokje wagen in het casino.

Wilt u een bijzondere excursie maken met uw personeel? Ook dit is mogelijk bij Captain Cruise. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u zelf nergens voor hoeft te zorgen! Een teambuilding opdracht op het strand, of een stadswandeling.

Voor uw zakelijke gezelschap zijn de cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean International en Carnival Cruise Line heel geschikt. Organisatorisch zijn deze rederijen sterk om een op maat gemaakt programma voor uw groep samen te stellen in samenwerking met Captain Cruise.

 

Meer informatie? Neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 02 808.08.55  of stuur een email naar info@captaincruise.be

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!