9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Single cruises

Single cruisen is goedkoper dan u denkt

 

Door een single cruise reist u nooit alleen en kunt u genieten van de vele activiteiten aan boord. Voor dat u het weet, komt u overal bekenden tegen. En tegelijkertijd kunt u zich altijd terugtrekken in de hut om een goed boek te lezen, een film kijken of genieten in de wellness. Geen wonder dat cruisen onder solo reizigers steeds populairder wordt! Een cruise voor singles is een droomvakantie voor alleenstaanden of alleenreizenden!

Cruisen als single kan uitstekend. U  kunt gemakkelijk contact maken met andere reizigers en tegelijkertijd helemaal tot rust komen. Veel rederijen bieden aangepaste activiteiten en entertainment waardoor u gemakkelijk in contact komt met andere reizigers. Ook is er vaak sprake van gunstige tarieven. Heeft u een single cruise gezien? Bel dan gerust met één van onze cruise-experts. Ze zorgen ervoor dat u het juiste tarief betaald en zijn op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

 

Rederijen voor single cruises

Wanneer u een hut voor alleengebruik wilt, betaalt u vaak een toeslag. Die toeslagen kunnen behoorlijk oplopen: soms wel tot 100%. Gelukkig zijn er ook rederijen die juist wél rekening houden met singles en speciale eenpersoonshutten of single cruises aanbieden. Sommige bieden ook aangepaste activiteiten en entertainment waardoor u gemakkelijk in contact komt met andere reizigers. Daarom hebben we voor u de meest geschikte rederijen wanneer u als alleenstaande of solo reiziger gaat cruisen, op een rij gezet.

 

 

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is pioneer in single cruises. Op de schepen Norwegian Epic, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Escape, Norwegian Bliss en Norwegian Encore zijn speciale studio’s ontworpen voor de single reiziger. De studio is van alle gemakken voorzien, met een modern en strak design. Ook hebben de schepen een lounge-zone speciaal voor de single reiziger, waar u gemakkelijk anderen kunt ontmoeten.

 

Holland America Line

Ook Holland America Line zag dat er steeds meer alleenreizende cruisepassagiers komen. Op de schepen Koningsdam ,Nieuw Statendam en Rotterdam  zijn daarom hutten voor singles geïntroduceerd. Deze buitenhutten worden voor een aantrekkelijk tarief aangeboden. Ook hier geldt: wanneer u dit overweegt, moet u er op tijd bij zijn door het geringe aanbod.

 

MSC Cruises

Als u alleen reist, kunt u bij MSC Cruises genieten van de luxe om een hele hut voor uzelf te hebben. Deze rederij erkent daarmee de populariteit van single cruises. De schepen Bellissima, Meraviglia en Grandiosa hebben speciale éénpersoonshutten die tegen een aantrekkelijk tarief worden aangeboden. Welke hut u ook kiest bij MSC Cruises, u zult hoe dan ook genieten van een design gedecoreerde ruimte en superieure comfort.

Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft geen aparte éénpersoonshutten, maar ze bieden wel andere interessante kansen voor de single reizigers. Regelmatig hebben ze aanbiedingen waarbij er geen extra toeslag wordt berekend voor alleenreizigers. Houd daarom onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten, waarin we deze aanbiedingen voorbij laten komen.

Pontant

Ponant heeft geen aparte éénpersoonshutten, maar ze bieden wel andere interessante kansen voor de single reizigers. Regelmatig hebben ze diverse afvaarten waarbij er geen extra toeslag wordt berekend voor alleen reizigers. Houd daarom onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten, waarin we deze aanbiedingen voorbij laten komen.

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!