9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cruise met kinderen

Maak met het hele gezin een cruise en beleef samen een onvergetelijke vakantie!

Een cruise met kinderen, is dat wel mogelijk? Maar natuurlijk! Een cruise is geschikt voor jong en oud. Het is voor gezinnen eigenlijk dé ideale manier van reizen. Ontdek iedere dag een andere stad, spring in het zwembad, en geniet van het lekkere eten en de luxe aan boord. Een aantal rederijen biedt zelfs een speciaal kinderprogramma voor jonge passagiers. Kinderen van alle leeftijdsgroepen kunnen zich dus uitstekend vermaken met alle activiteiten, terwijl u zalig ontspant. Met het hele gezin beleeft u samen een onvergetelijke cruise vakantie.

 

 

Cruisen is goedkoper dan u denkt

Veel cruisemaatschappijen bieden een gereduceerd tarief voor het meebrengen van kinderen. Zo varen kinderen bij AIDA mee met een gereduceerd tarief en op sommige cruises zijn kinderen zelfs geheel gratis. Bij MSC Cruises zijn kinderen tot 12 jaar gratis en in de leeftijd van 1 tot 17 jaar geldt een bijzonder tarief. Op sommige cruises van Norwegian Cruise Line geldt een korting van 50% voor kinderen of een gereduceerd tarief voor de derde en vierde persoon in de hut. Vraag steeds naar de speciale kinderkortingen.

 

 

 

 

Maak samen een cruise om nooit te vergeten

Kindvriendelijke rederijen

De ene rederij leent zich beter voor een cruise met kinderen dan de andere. Daarom hebben we voor u de meest geschikte rederijen wanneer u met kinderen gaat cruisen op een rij gezet. Deze rederijen hebben leuke kinderprogramma’s in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast hebben sommige rederijen leuke actietarieven voor kinderen! Laat u goed adviseren zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

      

Disney Cruise Line
Disney Cruise Line verklapt het eigenlijk al: alle Disney-karakters varen met u mee tijdens de cruise. Voor kinderen tot 3 jaar is er een opvang aan boord. Zo kunt u volledig ontspannen, wetende dat uw kinderen in een veilige omgeving zijn. Vanaf 3 tot en met 17 jaar, is er een uitgebreid kinderprogramma samengesteld. Daarnaast hebben de nieuwste schepen een kidsclub, zwembaden en glijbanen.

Bekijk onze aanbiedingen

 

Royal Caribbean International
Deze rederij staat voor entertainment, vermaak en innovatie. Op de schepen van Royal Caribbean vindt u onder andere, glijbanen, schaatsbanen, surfsimulatoren, midgetgolfbanen, klimmuren, basketbalvelden, een zip line en de Skydive simulator. Een paradijs voor kinderen.

Bekijk onze aanbiedingen

 

Carnival Cruise Line
Een achtbaan op een schip: kunt u het zich voorstellen? Bij Carnival Cruise Line bestaat het! Roetsj met een achtbaan langs de schoorsteen, zwem in het waterpark of speel een potje midgetgolf. Niets is te gek! Er is een kinderprogramma van 2 tot 17 jaar en voor diverse leeftijden zijn er verschillende kinderactiviteiten. Het motto van Carnival: Choose fun!

Bekijk onze aanbiedingen

 

AIDA
Op de schepen van AIDA is het voor de hele familie goed te vertoeven. Aan boord zijn dan ook veel gezinnen te vinden. Op de AIDAprima en de AIDAperla is een groot indoor parcours, een zwembad dat lijkt op het strand, een glijbaan, stroomversnelling én kidsclub voor kinderen van verschillende leeftijden. Bij AIDA beleef je van jong tot oud een top vakantie!

Bekijk onze aanbiedingen

 

MSC Cruises
Aan boord bij de MSC-schepen kunnen uw kinderen genieten van glijbanen en zwembaden. De nieuwe schepen hebben zelfs een volledig aquapark. MSC Cruises heeft een samenwerking met speelgoedmerk Chicco en er is LEGO beschikbaar. Voor de oudere kinderen zijn er hightech 4R-spellen en op de nieuwe schepen F1-simulatoren te vinden.

Bekijk onze aanbiedingen

 

Norwegian Cruise Line
Bij Norwegian Cruise Line ontbreekt het ook niet aan activiteiten voor kinderen. Het nieuwe schip Norwegian Prima heeft zelfs  een kartbaan en een groot galaxy paviljoen waar u met 4R-brillen zich in een andere wereld waant. Ook lasergames , glijbanen en zelfs van de glijbaan naar het zwembad kan aan boord. Het kinderprogramma bij Norwegian is er vanaf 6 maanden tot 17 jaar.

Bekijk onze aanbiedingen

Meer informatie? Neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 02 808.08.55  of stuur een email naar info@captaincruise.be

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!