9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cruises vanuit Nederland

 

 

 

Vertrekt u vanuit Nederland met een cruiseschip? Dan heeft vele voordelen. U hoeft geen vlucht te boeken! Vanuit Rotterdam en Amsterdam gaan verschillende schepen naar de mooie plekken in Noord Europa! We verzorgen graag het vervoer van en naar Nederland of reis eens mee op 1 van onze begeleide cruises .

 

Cruises vanuit Nederland vertrekken naar;

 • Oostzee,
 • Noorse Fjorden,
 • Noordkaap,
 • Groenland & IJsland.

Ontdek snel welke cruises er vertrekken vanuit Nederland!

 

 

Natuurlijk Noorwegen

 

Een populaire bestemming met vertrek vanuit Nederland is Noorwegen. Dit land heeft zoveel moois te bieden. Zoals het Geirangerfjord. Of wat dacht u van het Eidfjord of Hardangerfjord. Vanaf het dek kunt u deze prachtige natuur bekijken! Vaak zijn er bij deze bijzondere routes een gids aan boord die u meer kan vertellen over de omgeving.

 

Ook de Noordkaap is een hele populaire bestemming. Dit is het meest noordelijkste puntje van het Europese continent. Tijdens een cruise in Noord- Europa kunt u genieten van mooie natuur en mooie gletsjers.

 

De meeste Noord-Europa cruises varen tussen mei en september in dit vaargebied. Dit is ook de beste tijd om hier te varen. Wanneer u de middernachtzon wilt aanschouwen kunt u het beste vertrekken tussen mei en juli.  April en September bieden  dan weer meer variatie in het landschap door de besneeuwde bergtoppen.

 

 

Populaire havens zijn

 

Stockholm, Zweden

 

Geniet van het wonderschone Stockholm. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Vasamuseum of Stockholms slot. Wat u zeker niet mag missen is een wandeling door het ‘Skansen’ Dit is het oudste openluchtmuseum.

 

Oslo, Noorwegen

 

Oslo is de stad die gevuld is met interessante en innovatieve architectuur. Er is zoveel maritieme geschiedenis in deze stad te vinden, wat dacht u ervan om een Vikingschip te bezoeken? Wat ook erg bekend is in Oslo is het ‘Vigelandpark’. Dit park staat vol met beelden wat u niet mag missen.

 

 

Vertrekken vanuit Amsterdam en Rotterdam

 

Oostzee

 

De Oostzee heeft zoveel moois te bieden. Steden zoals Helsinki, Tallinn, Stockholm en Århus worden aangedaan. Om als hoogtepunt aan te komen in St. Petersburg. In St. Petersburg zijn er legio aan bezienswaardigheden. Zoals de Hermitage, het Peterhof, het Winterpaleis, de Kerk van de Verlosser & Izaäk kathedraal. De meeste schepen liggen 2 dagen in St. Petersburg zodat u optimaal kunt genieten. Wat handig is om te weten, u heeft wel een visum nodig in deze stad. Wanneer u een excursie boekt vanaf het schip, is hier een visum bij inbegrepen.

 

 

 

Groenland en IJsland

 

Groenland en IJsland worden steeds populairder. Een cruise naar Groenland en IJsland is zeer verrassend. Van prachtige groene natuur, tot vulkanisch landschap.

IJsland, beter bekend als het meest vulkanische eiland heeft u veel te bieden. Wanneer u de “Golden Circle Tour’ heeft gedaan, heeft u de pareltjes van IJsland gezien. Een dagje in de Blue Lagoon mag natuurlijk niet ontbreken.

Hier vind u een geometrisch bad die gecreëerd is door de natuur. Met geothermisch zeewater dat uit de aarde komt.

In Groenland staan de prachtige ijs-gletsjers centraal. Maar ook zijn hier mooie fjorden. En niet te vergeten, wilde dieren spotten! In het Zuiden van Groenland varen de schepen vaak door het Prince Christian Sound. Het lange Fjord heeft prachtige bergen en ijsschotsen!

 

Wilt u meer informatie en advies over cruises vanuit Nederland? Bel met onze cruisespecialisten op 02.808.08.55 of stuur een email naar info@captaincruise.be

 

 

 

 

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!