9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Amawaterways

AmaWaterways is een toonaangevende riviercruise maatschappij met innovatieve routes, bekroonde luxe schepen en zeer inclusieve prijzen. Allereerst kun je aan boord genieten van heerlijke maaltijden en service van wereldklasse. Vervolgens ontdek je aan wal, met de hulp van professioneel begeleide excursies, nieuwe bezienswaardigheden en doe je nieuwe ervaringen op.

AMAwaterways biedt een combinatie van ontspanning en een actieve vakantie. Zo is er een gekwalificeerde fitness host aan boord die dagelijks gevarieerde lessen aanbiedt. Van actieve wandelingen aan wal tot cardio en fitness aan boord. Ontspanning is ook belangrijk. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met een ontspannende massage of raadpleeg de wellness host voor advies over de ontspannende behandelingen aan boord. Om optimaal van de momenten aan wal te genieten biedt de rederij gratis huurfietsen aan. Hiermee kun je nieuwe gebieden en steden op een speelse manier verkennen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over AMAwaterways

  AMAwaterways is een familiebedrijf dat inmiddels al 19 jaar op diverse rivieren vaart. In 2002 werd de rederij door drie families opgericht. Vanaf het begin was het het doel om een riviercruise maatschappij te creëren waar de eigenaars ook van konden genieten. Om hieraan te voldoen ligt de focus op hoge kwaliteit, lokaal geproduceerde gerechten en wijnen en elegant ingerichte schepen met hutten die een maximaal uitzicht bieden. Zo kunnen de gasten aan boord optimaal van het veranderende landschap genieten. Bij AMAwaterways wordt elke gast behandelt alsof zij deel uitmaken van de AMAwaterways familie.

  In een notendop is AMAwaterways een luxe rederij van Amerikaanse bodem en verzorgt wereldwijd diverse riviercruises. De rederij is met maar liefst 20 cruiseschepen actief in Europa. Je komt AMAwaterways ook tegen in Egypte, Portugal, Afrika, Latijns-Amerika, Vietnam en Cambodja. Deze rederij heeft voor iedereen wat wils en organiseert bovendien thema cruises. Boek bijvoorbeeld een Christmas River Cruise voor een onvergetelijke kerst, of geniet van de lekkerste wijnen tijdens een Wine River Cruise.

  Dit mag je verwachten van riviercruises

  Allereerst mogen de gasten aan boord zich voorbereiden op een unieke en onvergetelijke ervaring. De rederij bouwt unieke schepen met extra comfort en gemak en kenmerkt zich door de dubbele balkons die voor een optimaal uitzicht zorgen. Aan boord zijn er restaurants met een eigen specialiteit te vinden en de familiaire sfeer zorgt ervoor dat elke gast op zijn gemak is.

  Plezier staat bij deze rederij bovendien hoog in het vaandel en liefde gaat door de maag. De schepen staan daarom bekend om de uitstekende keuken waar regionale specialiteiten een grote invloed hebben. Verleid je smaakpapillen en laat je verrassen door eersteklas gerechten. Tijdens de lunch en het diner zijn wijn, bier, frisdrank en mineraalwater in de cruiseprijs verwerkt. Ben jij op zoek naar een manier om de rivieren van de wereld te ontdekken op een unieke manier? Kies dan voor een riviercruise naar keuze met AMAwaterways.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!