9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Themacruises

Actieve cruises
Mocht je nog denken dat cruises alleen geschikt zijn voor “oudere” mensen, dan moeten we je teleurstellen! Dat is grootse onzin! Cruisen is voor iedereen, jong, oud, single of familie! Het is geen bejaardenclub; het is één en al dynamiek. En zijn cruises alleen voor “luie” vakantiegangers? Ook dit vooroordeel klopt niet! Je kunt op de meeste cruiseschepen klimmen, balsporten doen, zwemmen, fitnessen en op 100 andere wijzen actief zijn!

Er zijn zelfs schepen met een Flowrider aan boord. Dit is een permanente, kunstmatige golf van circa twee meter hoog waarop je kunt surfen of bodyboarden. In de FlowRider wordt het water met gemiddeld 50 kilometer per uur rondgepompt. De onderlaag is van zacht materiaal en voelt, wanneer er water overheen stroomt, enigszins aan als een judomat. Vallen doet dus geen pijn.

Cruiseschip-Liberty of the Seas-Royal Caribbean International-Flowrider

De Flowriders vindt je aan boord van schepen van Royal Caribbean. De Freedom of the Seas was het eerst schip. Nu zijn bijna alle schepen uitgerust met één of zelfs twee Flowriders!

De flowrider geeft goed aan dat rederijen ver willen gaan in het bieden van actief vermaak aan boord van hun schepen. Royal Caribbean is hierin wel een koploper. Op haar nieuwe schepen komen steeds meer faciliteiten voor actieve passagiers. Wat te denken van een heuse ijsbaan, glijbanen, botsauto’s, rollerskaten of zelfs skydiven?

Honeymoon cruises
De cruise wordt steeds meer populair als huwelijksreis. U komt op de mooiste bestemmingen. U pakt één keer uw koffer uit en dan rest u alleen nog maar om te genieten en nieuwe bestemmingen te leren kennen.

Een zorgeloze reis waarbij je maximaal tijd aan elkaar kan besteden, wij kunnen uw hele reis boeken, van a tot z!

Wellness cruises

Vergeet even alles om u heen, voel uw lichaam ontspannen, merk dat uw huid zachter wordt en uw spieren soepel. Laat u heerlijk verwennen tijdens een luxe wellness cruise!

‘Wellness’, hebben we daar eigenlijk een goed Nederlands woord voor? Captain Cruise denkt aan ‘welzijn’ of ‘goed gevoel’. Welnu, dit goede gevoel kunt u krijgen aan boord van de luxe cruiseschepen die Captain Cruise voor u heeft geselecteerd in dit kader. Om uw keuze voor een goed cruiseschip voor een echte wellness vakantie te vergemakkelijken, heeft Captain Cruise een overzicht gemaakt. In dit overzicht staat per rederij welke schepen de beste faciliteiten hebben om u in de watten te leggen:

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!