9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Star Clipper

Bouwjaar 1992

Tonnage 2,298

Lengte 116 m

Bemanning 72

Capaciteit 170

De Star Clipper is een echt clipperschip dat haar trotse erfgoed weerspiegeld in elke centimeter van haar gepolijste koper en glanzend heldere werk. Stap aan boord van dit unieke schip en ontdek een nieuw zeiltijdperk, waar de tradities van het verleden gelukkig samengaan met het comfort en de voorzieningen van nu. Star Clipper is in alle opzichten een modern cruiseschip, gemaakt voor passagiers die van luxe houden en die ook houden van de tradities en romantiek van het legendarische tijdperk van zeilschepen. De Star Clipper is 110 meter lang en vervoert slechts 170 gasten in verwend comfort.

Het leven aan boord is heerlijk ontspannen, net als reizen op een privéjacht. U voelt zich nooit opgesloten in de Star Clipper. Het schip biedt ruime accommodaties en uitgestrekte teakdekken met voldoende ruimte en niet één, maar twee zwembaden. U zult zelfs merken dat dit schip meer buitenruimte per passagier bieden dan de meeste conventionele cruiseschepen.

Het decor van Star Clipper doet denken aan het grootse zeiltijdperk. Antieke prenten en schilderijen van beroemde zeilschepen zijn een lust voor het oog, terwijl teak en glanzende mahonie rails rijkelijk herinneren aan het trotse nautische erfgoed van Star Clippers.

Alle Star Clippers-schepen bieden open zitplaatsen in een elegant ingerichte eetkamer, de gezellige Tropical Bar en Piano Bar binnen en buiten, en een bibliotheek in Edwardiaanse stijl waar een Belle Epoque-open haard gloeit met een warmte die de vriendelijkheid en het enthousiasme van Star Clippers weerspiegelt ‘gastvrije officieren en bemanning.

Conferentie Ruimte
Winkels

Zonnedek

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Bibliotheek

Zwembad

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!