9.6 / 10 op 1087 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Please enter the age of the children

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Scenic Tsar

  Bouwjaar 2012

  Tonnage 30,190

  Bemanning 71

  Capaciteit 112

  Scenic Tsar, te water gelaten in 2013, was het eerste ‘nieuwbouw’ schip dat in meer dan 25 jaar op de Russische waterwegen te water werd gelaten. Het is ook het eerste ‘kleine’ boetiekschip dat zich bij de steeds groter wordende vloot van luxe schepen voegt. Er zijn iets meer dan honderd gasten aan boord, dus u krijgt een echt gevoel van ruimte, vergezeld van een intieme sfeer.

  Vrijwel alle passagiershutten en suites hebben hun eigen balkon over de volledige lengte en elke hut en heeft moderne en stijlvolle en-suite badkamers, satelliet-tv, kluis op de kamer, minibar en gratis wifi.

  Op luxe gerichte innovatie en design betekenen dat Scenic een klasseleider is die het ultieme levert in Russia River Cruising op dit luxe kleine boetiekschip, Scenic Tsar. Met de mooiste suites aan de rivieren, uitgestrekte binnen- en buitenruimtes, speciaal entertainment aan boord, Wi-Fi internet, alles inbegrepen in de prijs die u betaalt.

  Intiem en vriendelijk, Scenic Tsar is een onvergelijkbare mix van luxe, comfort en culturele onderdompeling. Met een keuze aan eetgelegenheden, tot aan uw luchthaventransfers, geniet u van all-inclusive luxe op de Russische waterwegen.

  Lift
  Receptie

  Bar
  Crystal Dining Room
  The Galley
  Wheelhouse Bar

  Panorama Lounge

  Schoonheidssalon
  Zonnedek

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters