9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Scenic Tsar

Bouwjaar 2012

Tonnage 30,190

Bemanning 71

Capaciteit 112

Scenic Tsar, te water gelaten in 2013, was het eerste ‘nieuwbouw’ schip dat in meer dan 25 jaar op de Russische waterwegen te water werd gelaten. Het is ook het eerste ‘kleine’ boetiekschip dat zich bij de steeds groter wordende vloot van luxe schepen voegt. Er zijn iets meer dan honderd gasten aan boord, dus u krijgt een echt gevoel van ruimte, vergezeld van een intieme sfeer.

Vrijwel alle passagiershutten en suites hebben hun eigen balkon over de volledige lengte en elke hut en heeft moderne en stijlvolle en-suite badkamers, satelliet-tv, kluis op de kamer, minibar en gratis wifi.

Op luxe gerichte innovatie en design betekenen dat Scenic een klasseleider is die het ultieme levert in Russia River Cruising op dit luxe kleine boetiekschip, Scenic Tsar. Met de mooiste suites aan de rivieren, uitgestrekte binnen- en buitenruimtes, speciaal entertainment aan boord, Wi-Fi internet, alles inbegrepen in de prijs die u betaalt.

Intiem en vriendelijk, Scenic Tsar is een onvergelijkbare mix van luxe, comfort en culturele onderdompeling. Met een keuze aan eetgelegenheden, tot aan uw luchthaventransfers, geniet u van all-inclusive luxe op de Russische waterwegen.

Lift
Receptie

Bar
Crystal Dining Room
The Galley
Wheelhouse Bar

Panorama Lounge

Schoonheidssalon
Zonnedek

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!