9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Scenic Opal

Bouwjaar 2015

Tonnage 2,721

Bemanning 53

Capaciteit 169

De Scenic Jasper, Opal en Amber, gebouwd in 2015 en 2016 om zich bij de Europese vloot aan te sluiten, zijn de nieuwste generatie ruimteschepen, compleet met vitaliteitszwembad, zonnedek en een scala aan exclusieve eetgelegenheden.

Elke schilderachtige Europese riviercruise begint aan boord van een van de boetiekschepen of op maat gemaakte ruimteschepen, zo genoemd naar hun ruime passagiershutten, eet- en amusementsruimtes. Elk van deze Scenic Space-Ships met vier dekken omvat tal van eet- en bezienswaardigheden, evenals een lounge en een bar met panoramisch uitzicht. Daarnaast kunnen gasten genieten van de zonnestralen bij het Sun Deck-zwembad of zich terugtrekken in het wellnesscentrum, dat is uitgerust met een fitnessruimte, een schoonheidssalon en massagekamers. Deze schepen zijn opmerkelijk vanwege hun luxe suites, die zijn uitgerust met ligstoelen, 32-inch high-definition tv’s en gratis draadloos internet.

De Scenic Jasper, Opal en Amber, die het toppunt van luxe riviercruises vertegenwoordigen, behoren tot de ruimste en technologisch meest geavanceerde schepen in Europa. Verspreid over vier weelderige decks, waaronder het Sun Deck, Diamond Deck, Sapphire Deck en Jewel Deck; gasten zullen genieten van elk moment dat ze aan boord van deze majestueuze schepen over de Europese waterwegen varen.

Elk van deze zusterschepen is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met uw plezier en comfort in gedachten, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijke reis. Met een reeks baanbrekende technologieën die zijn ontworpen om de gastervaring te maximaliseren, evenals alle weelderige extra’s die de vloot van luxe 5-sterrenruimteschepen hebben bepaald; Scenic Jasper, Opal en Amber vertegenwoordigen het precedent van luxe riviercruises op de gewaardeerde waterwegen van Europa.

Fitness Centrum
Gym
Wellness Centrum

Bar
Chef’s Galley
Crystal Dining Room
Lounge
Portobello’s Restaurant

Panorama Lounge
Pervasive Wi-Fi

Cadeau Winkel
Receptie
Loopparcour

Zonnedek

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!