9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Scenic Azure

Bouwjaar 2016

Tonnage 1,780

Bemanning 36

Capaciteit 96

Als het eerste Scenic-schip dat op de Douro in Portugal vaart, kunt u met de 5-sterren Scenic Azure het meeste uit uw tijd aan boord halen. Met dezelfde all-inclusive luxe-ervaring die synoniem is geworden met Scenic en slechts 96 passagiers, kunnen gasten genieten van een meer intieme en ontspannen sfeer.
Scenic Azure, gelanceerd in 2016, combineert geavanceerde technologie met de weelderige bloei die u van Scenic gewend bent. Ontwikkeld om de meanderende stroom van de majestueuze Douro te bedwingen, biedt dit 265-voetige ruimteschip een echt zalige ervaring voor diegenen die een pauze zoeken te midden van de schilderachtige pracht van deze prachtige waterweg.

Het 5-sterren Scenic Azure biedt dezelfde all-inclusive luxe-ervaring die synoniem is geworden met Scenic. Van onbeperkte gratis drankjes tot excursies aan wal, het is allemaal inbegrepen en vooraf gepland om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw tijd op de Douro haalt. Of u nu aangemeerd bent in een zonnige haven of over het water vaart, u zult snel ontdekken dat dit schip in de eerste plaats is gebouwd voor het plezier van de passagiers aan boord.

Met innovatieve nieuwe technologie wordt uw Space-Ship Scenic Azure uw gracieuze drijvende hotel terwijl u over de waterwegen van Portugal vaart. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, wordt u verwend met keuzemogelijkheden. Van de brede selectie aan eetgelegenheden tot uw kussenmenu, u zult op elk moment van de dag genieten van de ultieme all-inclusive luxe.

Aan boord heeft u volledige toegang tot een fitnessruimte, speciaal entertainment, Wi-Fi internet en natuurlijk luxueus ingerichte suites om u aan het eind van de dag in terug te trekken. Uw Cruise Director, evenals elk lid van ons gastvrije team aan boord, staan ​​klaar om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit elke minuut van uw tijd aan boord van uw ruimteschip.

Panorama Lounge
Pervasive Wi-Fi

Fitness Centrum
Wellness Centrum

Bar
Crystal Dining Room
The Galley
Wheelhouse Bar

Zonnedek

Kunstgalerij
Lift
Cadeau Winkel
Receptie

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!