9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

MSC Sinfonia

Bouwjaar 2014

Tonnage 65,542

Lengte 275 m

Bemanning 765

Capaciteit 2,679

Gezien enkele van de cruiseschepen die momenteel de oceanen bevaren, is de MSC Sinfonia geen groot schip; toch bieden haar 9 passagiersdekken en een lengte van 250 meter ontzettend veel comfort en kwaliteit voor haar gasten. Belangrijker dan pure schaal is een goed ontwerp en MSC Sinfonia slaagt erin om in haar openbare ruimtes veel verschillende en sympathieke stemmingen te creëren.

Als u op zoek bent naar ontspanning, begeeft u zich dan naar Le Terme, waar een reinigende sauna en rustgevende massage wachten. Of voor iets actievers, dezelfde faciliteit op het Debussy-dek beschikt ook over een volledig uitgeruste fitnessruimte. En terwijl u weg bent, kunt u die golfswing perfectioneren met een ultramoderne virtuele golfsimulator die ook perfect is voor beginners en doorgewinterde professionals. Maar als dit allemaal te serieus voor u is, waarom zou u dan niet genieten van een potje minigolf of traditionele dekspellen – een geweldige manier om het hele gezin erbij te betrekken en nieuwe vrienden te ontmoeten!

Of u nu in de Middellandse Zee of Zuid-Afrika vaart, de zeelucht stimuleert de eetlust en daarom, afgezien van de verfijnde keuken die u in de restaurants vindt, vindt u er genoeg om lichaam en geest bij elkaar te houden in de luxe Café Le Baroque en van het lichte, moderne La Terrazza Buffet. Natuurlijk zijn er tal van uitstekende bars, en in de Irish Pub, Shelagh’s House, zullen Britse cruisers zich meteen thuis voelen!

Bar
Buffet
Grill
L’etoile
La Terrazza
Lounge
Piano Bar
Pizzeria
Sports Bar
De Pub
Het Restaurant

Kinderclub
Sigaar Bar
Dansvloer
Disco
Theater

Balinese hoofdmassage
Massage
Sauna
Solarium
Thalassotherapie zwembad
Bubbelbad(en)

Kinderactiviteiten
Kinderzwembad
Hoofdzwembad
Tafeltennis

Fitness Apparaten
Gym
Joggingbaan

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!