9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

MS Fridtjof Nansen

Bouwjaar 2019

Tonnage 20,889

Lengte 140 m

Bemanning 150

Capaciteit 530

Het prachtige landschap wordt weerspiegeld in een rijk en comfortabel interieurontwerp. Scandinavische materialen uit de natuur, zoals graniet, eiken, berken en wol worden gebruikt om ontspannen en stijlvolle hutten en openbare ruimtes te creëren. Alle hutten zijn buiten, 50% heeft een eigen balkon, de suites aan de achterzijde hebben een eigen buitenjacuzzi met een spectaculair uitzicht.

De kern van de ervaring aan boord is het Nansen Science Center, een edutainmentlocatie waar gasten en bemanning elkaar ontmoeten om een ​​dieper begrip te krijgen van de gebieden die we verkennen. Nansen Science Center wordt ook het hoofdkwartier aan boord van het expeditieteam.
De drie restaurants van MS Fridtjof Nansen bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden, met menu’s die zijn gebaseerd op onze rijke Noorse en Scandinavische traditie, evenals internationale gerechten en lokale inspiratie.

Genietend van uw maaltijd bij Aune Main Dining, Fredheim – de informele internationale ontmoetingsplaats, of het specialiteitenrestaurant Lindstrøm, zult u genieten van rustige maar verfijnde, moderne Noorse Scandinavische gerechten – waar onze eerlijke en heerlijke keuken onze bestemmingen weerspiegelt.

Na een dag nieuwe bestemmingen te hebben verkend, kunnen gasten ontspannen en verjongen in de elegante Explorer Lounge, een grote fitnessruimte en een wellnesscentrum, of genieten van het landschap en de zonsondergangen op de enorme observatiedekken binnen en buiten met het overloopzwembad achter en jacuzzi’s als één van de hoogtepunten.

Elke expeditiereis wordt vergezeld door een zorgvuldig geselecteerd team van specialisten en moderne ontdekkingsreizigers. Zeer ervaren, gepassioneerd en deskundig, het expeditieteam zal uw gidsen en bewakers zijn tijdens uw ontdekkingsreis en u instrueren over veiligheid, duurzaamheid en wetenschap.

MS Fridtjof Nansen zal beschikken over een verscheidenheid aan op maat gemaakte expeditiemateriaal, waaronder kajaks, een vloot van Blueye-onderwaterdrones en expeditieboten voor veilige landingen in afgelegen gebieden.

Zwembaddek

Lift
Lobby
Gang
Collegezalen
Medischcentrum
Nansen Wetenschappelijk Centrum
Observatie Dek
Fotowinkel
Receptie
Winkels

Aune Hoofdrestaurant
Bar
Fredheim Restaurant
Lindstrom Restaurant
Lounge Bar

Expeditie Team
Explorers Lounge
Bibliotheek

Gym
Zwembad
Sauna
Wellness Centrum

Sportschool
Bibliotheek
Ren Baan

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!