9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

L’Austral

Bouwjaar 2011

Tonnage 10,944

Lengte 142 m

Bemanning 139

Capaciteit 264

In mei 2011 vervoegde l’Austral de vloot van PONANT. Dit fantastische megajacht met 132 hutten is het resultaat van de expertise van de Italiaanse Fincantieri-werf en de Franse verfijning, zoals geïnterpreteerd door ontwerper Jean-Philippe Nuel. L’Austral blijft trouw aan onze filosofie – om een ​​unieke sfeer te creëren, een subtiele mix van luxe, intimiteit en welzijn.

Een gestroomlijnd silhouet dat wordt verzacht door elegant gladde contouren en grote, gebogen ramen die naar de zee en het licht openen: zoveel functies komen samen om L’Austral haar onderscheidende vorm te geven. Kostbare materialen, discrete elegantie en een perfecte balans tussen chique en casual, geven je het gevoel alsof je op je eigen privéjacht bent. Een ontwerp dat traditie en innovatie combineert, waarbij een nautische sfeer subtiel is nagebootst. Een gastvrije sfeer van ontspannen raffinement draait om grijstinten, taupe, wit en ivoor, verlevendigd door toetsen van kaneel, karamel en bruin. Zoveel persoonlijke accenten creëren de geest van een ‘privéjacht’.

U zult unieke routes tegenkomen, oproepen die ontoegankelijk zijn voor grote schepen, chique en elegante jachtachtige ambiance, verfijnde en persoonlijke service en gastronomische gerechten.

Zwembad

Internet

Gastronomisch Restaurant
Grill Restaurant
Lounge
Het Restaurant

Bibliotheek
Main Lounge
Theater

Lift
Navigatiebrug
Fotowinkel
Receptie
Winkels
Excursiedesk

Panoramische Lounge

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!