9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Infinity

Bouwjaar 2014

Lengte 161 m

De MV Infinity is een luxe schip van 49 meter lang, 8,8 meter breed en heeft een kruissnelheid van negen zeemijlen. Gebouwd in 2015 met de nieuwste state-of-the-art apparatuur en voorzieningen. Maximale capaciteit van 38 passagiers in 19 tweepersoonshutten, wat een intieme setting voor alle gasten garandeert.

Moderne hutten, volledig uitgerust met airconditioning, kluis, brandalarm, noodverlichting en audiosysteem voor aankondigingen door de kapitein of Tour Director. Daarnaast heeft elke hut reddingsvesten, bureau met zitje, kledingkast, nachtkastje, kleine bank en een patrijspoort. Badkamers voorzien van toilet, douche, wastafel en föhn. Alle hutten hebben een overdekte doorgang naar de bar en het restaurant (behalve twee hutten op het hoofddek die via het dek met het restaurant zijn verbonden).

Ruime, volledig van airconditioning voorziene eetzaal op het hoofddek die privacy biedt voor elke gast, inclusief een bar met lcd-televisie, een hoekontbijtbuffet en een loungeruimte aan de achterzijde van het bovendek.

Keuken gebouwd volgens de laatste HACCP-normen. Groot zonnedek met een totale oppervlakte van 250 m2 met een gedeeltelijke zonwering van 70 m2 en comfortabele ligbedden voor alle passagiers. Gemakkelijke toegang tot de jacuzzi. Het schip heeft een achter-platform naar de zee met ladders voor gemakkelijke toegang tot het water en biedt twee buitendouches en twee toiletten.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!