9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Futura

Bouwjaar 2013

De MV Futura is een 47 meter lang, 9 meter breed luxe schip, met een kruissnelheid van negen zeemijl. Gebouwd in 2013 met ultramoderne apparatuur en voorzieningen. MV Futura biedt een maximale capaciteit van 38 passagiers in 19 tweepersoonshutten, waardoor een intieme setting voor alle gasten wordt gegarandeerd.

De hutten zijn gebouwd volgens de nieuwste normen, volledig uitgerust met Airconditioning, kluis, brandalarm en audiosysteem voor aankondigingen door de kapitein of Tour Director. Daarnaast heeft elke hut reddingsvesten, bureau met zitje, kledingkast, nachtkastje, kleine bank en een patrijspoort. De badkamers zijn voorzien van toilet, douche, wastafel en föhn. Sommige hutten hebben een overdekte doorgang naar de bar en het restaurant.

Een volledig van airconditioning voorziene eetkamer op het bovendek biedt plaats aan alle passagiers tegelijk, maar biedt toch een grote mate van privacy voor elke gast. Het restaurant heeft een bar met lcd-televisie, met een hoektafel voor het ontbijtbuffet. Een deel van het eetgedeelte strekt zich uit tot buiten als loungeruimte en biedt een weids panoramisch uitzicht op de omgeving.

De keuken is gebouwd volgens de nieuwste HACCP-normen en het zonnedek waar u heerlijk kunt luieren en heeft een totale oppervlakte van 200 m2, gedeeltelijk voorzien van zonnescherm en biedt ligstoelen voor alle passagiers en een jacuzzi. Het overdekte deel van het bovendek is ruim genoeg voor alle passagiers, tafels, stoelen met openbaar toilet. Het schip heeft een achterste toegangsplatform naar de zee en ladders voor gemakkelijke toegang tot het water. Daarnaast biedt het schip twee buitendouches en drie toiletten.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!