9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

EXPLORA I

Bouwjaar 2021

Tonnage 63,900

Lengte 813 m

EXPLORA I, de eerste van vier luxe best-in-class schepen, zal in 2023 vertrekken voor haar eerste vaart.

Prachtig ontworpen met de gast en ontspannen, huiselijk comfort in gedachten – en in samenwerking met ’s werelds meest vooraanstaande ontwerpers van superjachten en luxe gastvrijheid – zal het innovatieve schip elegante Zwitserse precisie naadloos combineren met modern Europees vakmanschap en levendig design.

Met 461 suites, penthouses en residenties aan de oceaan, zullen gasten zich dichter bij de zee en in de haven voelen dankzij hun kamerhoge ramen en persoonlijke privéterras. Suites beginnen bij 35 m² (377 sq ft), wat ze tot de ruimste maakt voor de categorie luxe cruises.

Veertien dekken zullen voldoende openbare binnenruimte bieden, de keuze voor de gasten maximaliseren en gebieden creëren met rustige afzondering en privacy. Royale buitendekken zullen bogen op meer dan 2.500 m² (26.909 sq ft) met een prachtig uitzicht op de zee, met 64 privécabanas over 3 buitenzwembaden. Een vierde zwembad, met een intrekbaar glazen dak, maakt zwemmen en ontspanning aan het zwembad bij elk weer mogelijk. Gecombineerd met verschillende binnen- en buitenbubbelbaden op het promenadedek van het schip, is het schip ontworpen met water als een echt brandpunt van de ervaring aan boord – om onze gasten te helpen hun oceaangemoedstoestand te ontdekken.

Afgestemd op persoonlijke voorkeuren, zorgen flexibele eettijden in negen verschillende restaurants voor een ongeëvenaarde variatie op zee. Elke locatie viert wereldwijde culinaire talenten, met een focus op herkomst en gezonde ingrediënten die duurzaam zijn ingekocht bij lokale partners. Om ervoor te zorgen dat de gasten verwend worden met de keuze, zullen er ook verschillende binnen- en buitenbars en lounges aanwezig zijn om te ontspannen en te ontspannen.

De welzijnservaring aan boord is geïnspireerd op onze liefde voor de zee, met een ruime binnen- en buitenspa en fitnessruimte aan boord. Van behandelkamers tot ultramoderne fitnessapparatuur, groepstrainingen tot persoonlijke trainingsafspraken, op maat gemaakte programma’s zorgen ervoor dat gezond blijven tijdens uw vakantie moeiteloos en plezierig is. Op elke bestemming op maat gemaakte wellness-ervaringen maken ontspanning en verjonging gemakkelijk toegankelijk, zowel aan boord als aan de wal.

Bar/Lounge Ruimte
Casino
Sigaar Club Room
Main Lounge
Shopping Gallerij

Joggingbaan
Sportvelden

Spa en Fitness centrum
Bubbelbad(en)

Aziatisch Restaurant
Cabanas
Koffie & Chocolade Lounge
International Lounge & Bar
Keuken
Lobby Bar
Private Dining Area
Sterling Steakhouse
Whisky Bar

Kunstgalerij
Kunstcentrum
Observatie Lounge
Terras

Binnenzwembad
Buitenzwembad
Ren Baan
Zwemplatform

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!