9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Emerald Sky

Bouwjaar 2014

Lengte 443 m

Bemanning 47

Capaciteit 182

U gidst langs enkele van de mooiste stukken platteland van Europa en door enkele van de meest levendige en betoverende steden van het continent; Emerald Sky zorgt ervoor dat elke minuut van uw vakantie uitzonderlijk comfortabel en plezierig is. Van de ruime suites en passagiershutten tot de moderne, verfijnde openbare ruimtes, elke centimeter van Emerald Sky is overwogen.

Navigeren op de rivieren Rijn, Main, Donau en Moezel; de Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny kunnen u door enkele van de meest magische wateren van Europa leiden en u helpen veel van de meest boeiende en betoverende steden van het continent te verkennen. De vijf zusterschepen, met een bescheiden capaciteit van 182 gasten per stuk, zijn allemaal gezegend met een selectie van prachtige voorzieningen en functies.

Welke riviercruise u ook kiest, al uw maaltijden aan boord van het schip; bier, wijn en frisdrank bij lunch en diner; excursies en touring aan wal; een speciale selectie van EmeraldPLUS-ervaringen; alle reizen en transfers van geselecteerde luchthavens; en alle fooien zijn bij de prijs inbegrepen. Het is wat ze graag ‘Exceptional Emerald Value’ noemen.

Stap aan boord van een bekroond schip waar het ruime zonnedek een panoramisch uitzicht biedt op het prachtige landschap. Ontspan in de frisse lucht terwijl u geniet van een lichte lunch en een glas wijn in de buitenlucht op The Terrace. Geniet van inzichtelijke excursies in elke haven zonder extra kosten. Dit zou u allemaal niet verwachten van een riviercruise, maar op een Emerald Waterways riviercruise kun u zich er wel op verheugen.

Lift
Navigatiebrug
Receptie
Uitschuifbaar glazen dak
Terras
Loopparcour

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Games Room
Golf
Sportschool
Fietsenhuur
Golf
Ren Baan

Kapster
Massage
Zonnedek

Fitness Centrum
Zwembad
Wellness Centrum

Bioscoop

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!