9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Emerald Destiny

Bouwjaar 2016

Lengte 443 m

Bemanning 47

Capaciteit 182

Navigeren op de rivieren Rijn, Main, Donau en Moezel; de Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny kunnen u door enkele van de meest magische wateren van Europa leiden en u helpen veel van de meest boeiende en betoverende steden van het continent te verkennen. De vijf zusterschepen, met een bescheiden capaciteit van 182 gasten per stuk, zijn allemaal gezegend met een selectie van prachtige voorzieningen en functies.

Het hart van elk Star-Ship in de Emerald Waterways-vloot is de Horizon Bar & Lounge. Een eigentijdse, chique sociale ruimte; de lounge is uitgerust met een goed gevulde bar, bekwame barmannen, faciliteiten voor zelfbediening van warme dranken en een royaal aanbod van pluche stoelen en banken. De Horizon Bar & Lounge is een altijd populair toevluchtsoord na het eten voor gasten die nieuwe vrienden willen maken en de gebeurtenissen van de dag willen delen met vrienden van weleer.

Dineren aan boord van de vijf zusterschepen tijdens een verblijf op de prachtige rivieren van Europa zorgt voor een eindeloze reeks smaakpapillen. Van het Reflections Restaurant dat een verzameling van hoogtepunten diners aanbiedt tijdens een bepaalde route, tot de kans om te dineren onder de barmy Europese hemel dankzij de Sun Deck’s Sky Barbecue; er is een gastronomisch aanbod voor elke smaak en elke eetlust.

Het zonnedek van de schepen heeft ook het prachtige intrekbare glazen dak dat seizoensgebonden bescherming biedt voor het zwembad, de bioscoop en de Riverview Lounge beneden. Of u nu een paar baantjes wilt trekken voor het ontbijt in het verwarmde zwembad of wilt genieten van een Hollywood-klassieker in de bioscoop, dit gedeelte van het schip is ideaal voor ontspanning als u een paar uurtjes riviervaart heeft.

De Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny profiteren allemaal van 72 royale suites en 20 passagiershutten. Boek de Emerald Panorama Balcony Suites, te vinden op de Vista en Horizon Decks, en u zult genieten van een ongeëvenaard uitzicht vanaf de ruime privébalkons – een werkelijk verkwikkende start van een nieuwe dag op de prachtige waterwegen van Europa.

Kapster
Zonnedek

Games Room
Golf
Sportschool
Fietsenhuur
Ren Baan

Bioscoop

Fitness Centrum
Zwembad
Wellness Centrum

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Lift
Navigatiebrug
Receptie
Uitschuifbaar glazen dak
Terras
Loopparcour

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!