9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Carnival Venezia

Bouwjaar 2022

Tonnage 135,500

Lengte 1,061 m

Bemanning 1,424

Capaciteit 4,072

Het is een lange weg van Venetië naar NYC, maar Carnival Venezia denkt dat de twee buren kunnen zijn. Dit schip vaart vanaf de thuishaven van de Big Apple het hele jaar door, vanaf het voorjaar van 2023!

En wat kan NYC in dit schip vinden? Nou, er zit meer dan een beetje Italië in deze – daarom noemen we dit nieuwe type cruisen Fun Italian Style. Het begint met smaak en flair aan boord op plekken als Piazza San Marco (het grote, elegante atrium), het driegangenrestaurant Marco Polo, compleet met Italiaanse sculpturen en authentieke gerechten die elke avond te zien zijn, Teatro Rosso en zijn marmeren zuilen, rode fluwelen stoelen en leuke Playlist Productions op het podium. Terazza-passagiershutten zijn een geheel nieuwe manier om in stijl en comfort te verblijven, allemaal op een geweldige locatie dicht bij exclusieve voorzieningen. Bovendien zullen we in de toekomst meer spannende dingen aankondigen!

Er is ook veel van het klassieke Carnival plezier dat terugkerende cruisers kennen en waarderen. Heerlijk cruisefood komt van plekken als Bonsai Sushi, Fahrenheit 555 Steakhouse, Lido Marketplace en Bonsai Teppanyaki. Plaatsen om samen te komen en het leven, vakantie of wat dan ook te vieren bij Piano Bar 88, Serenity Bar en Heroes Tribute Bar. Of vier ontspanning in Cloud 9 SPa en Serenity Adult Only Retreat. Voor de kinderen zijn er ruimtes die speciaal voor hun leeftijd zijn gemaakt, zoals Camp Ocean, Circle C en Club O2. En maak je buiten op voor een spetterend WaterWorks, SportSquare met een touwenparcours, een trimbaan, minigolf en een openluchtfitnesscentrum.

Schoonheidssalon
Cloud 9 Spa
Hoofdzwembad
Klim Parcours
Rustig Zwembad
Spa

Fitness Centrum
Joggingbaan
Zwembad
Sportveld

Kamp Oceaan
Casino
Cherry on Top
Club O2
Mini Golf
Seaside Theater
Theater

Atrium Bar
Bar
Bonsai Teppanyaki
Cafe
Carnival WaterWorks
Fahrenheit 555 Steakhouse
Heroes Tribute Lounge
Marco Polo Restaurant
Piano Bar
Piazza San Marco
Pizzeria del Capitano
Restaurant
Seafood Shack

Kunstgalerij
Atrium
Bonsai Sushi
Gastenservice
Limelight Lounge
Winkels

Circle C Kids Club
Lido Supermarkt
Pixels Galerij
Warehouse Arcade

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!