9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Avangard

Bouwjaar 2017

Capaciteit 36

De MV Avangard, het zusterschip van MV Futura, is een luxe schip met haar eerste reis in 2017. Met superieure technologie, comfort en de laatste trends in de bouw van kleine schepen, biedt Avangard de best mogelijke cruise-ervaring in Kroatië.

Met een lengte van 50 meter en een breedte van 8,7 meter biedt MV Avangard een maximale capaciteit van 36 passagiers in 18 tweepersoonshutten, wat een intieme setting voor alle gasten garandeert. De hutten zijn gebouwd volgens de nieuwste normen, volledig uitgerust met Airconditioning, kluis, brandalarm en audiosysteem voor aankondigingen door de kapitein of Tour Director. De badkamers zijn voorzien van toilet, douche, wastafel en föhn.

Een volledig van airconditioning voorziene eetkamer op het bovendek biedt plaats aan alle passagiers tegelijk, maar biedt toch een grote mate van privacy voor elke gast. Het restaurant heeft een bar met lcd-tv en een hoektafel voor het ontbijtbuffet. Een deel van het eetgedeelte strekt zich uit tot buiten als loungeruimte en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!