9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Tot wel 30% korting bij Royal Caribbean

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.

Boek en bevestig voor 3 januari 2022 een Royal Caribbean cruise, en profiteer van 30% korting! Vertrek van de cruise moet op of na 01 januari 2022 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting!

*Actievoorwaarden

Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt tussen 01 december 2021 en 3 januari 2022. Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 01 januari 2022. 30% korting wordt berekend over het cruisefare, niet op havengelden, taxes en eventuele fooien. Het aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen en Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven.

De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!