9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Cunard

Cunard Cruises biedt als geen ander een klassieke cruise ervaring op zee. De Britse rederij staat bekend om de luxueuze reizen naar New York. Zo legt de rederij nog steeds de historische route die de Titanic ooit had moeten voltooien, af. Als je voor Cunard Cruises kiest dan weet je zeker dat alles perfect geregeld is. De hutten zijn ingericht met prachtige meubels en accessoires, het eten is voortreffelijk en de Cunard cruise schepen zijn voorzien van een health club en spa. Ben je een theaterliefhebber in hart en nieren? Kies dan voor een cruise met de Queen Victoria. Hier vind je het Royal Court Theater dat over drie dekken verdeeld is. Je kunt hier een privé lodge huren om in luxe stijl van het theater te genieten.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Cunard Cruises

  In 1838 besloot de Britse regering dat er een reguliere scheepsverbinding tussen Engeland en Canada moest komen. Oorspronkelijk werd deze scheepsverbinding gebruikt om post te vervoeren naar de Canadese stad Halifax. Samuel Cunard won het contract om de scheepsverbinding op gang te brengen. Hierdoor werd in 1840 de rederij Cunard Cruises geboren. In eerste instantie exploiteerde de rederij vier houten stoomschepen, waaronder de Britannia. Deze houten schepen werden in 1863 vervangen voor metalen schepen.

   

  Cunard Cruises heeft op dit moment een jonge vloot van drie schitterende cruiseschepen. De schepen zijn vernoemd naar de Britse koninginnen Queen Mary, Queen Victoria en Queen Elizabeth. De schepen bieden een mix van tijdloze gratie en hedendaagse elegantie. Deze Engelse elegantie vind je onder andere terug in de klassieke High Tea’s op zee en uiteraard een Engelse pub aan boord. De schepen hebben een interieur van marmer en hout waardoor de Britse sfeer helemaal naar voren komt. Een cruise met Cunard roept de sfeer van eeuwenoude tradities op in de typische Britse stijl die zij zo goed kunnen overbrengen.

  Dit mag je verwachten van een Cunard Cruise

  De Britse rederij Cunard Cruises staat voornamelijk bekend om de overtochten naar New York. Luxe is gekoppeld aan de rederij en dat zie je terug op elk cruiseschip. Een groot deel van de hutten is voorzien van een ruim balkon. Hierdoor kun je op zee genieten van het uitzicht vanaf je eigen balkon. Geheel in lijn met de sfeer aan boord worden er op de schepen van Cunard kledingvoorschriften gehanteerd. Deze variëren van elegant casual tot semi-formeel en formeel. De schepen beschikken daarnaast over diverse faciliteiten zoals meerdere bubbelbaden en zwembaden, lounges en theaters.

   

  Dineren doe je in één van de vele restaurants en lounges aan boord. Afhankelijk van de gekozen hut wordt het diner geserveerd in één van de toegewezen hoofdrestaurants. Daarnaast kun je tegen betaling dineren in de specialiteiten restaurants. Zo vind je bijvoorbeeld restaurants aan boord waar je heerlijke Aziatische of Italiaanse gerechten kunt bestellen. De restaurants kenmerken zich door de hoge kwaliteit. De gerechten zijn hierdoor niet alleen heerlijk, maar zien er ook prachtig uit. Kortom: een Cunard Cruise is perfect voor iedereen die in ultieme luxe van hun vakantie wilt genieten.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!