9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Crystal Cruises

Crystal Cruises staat garant voor een luxe vakantie waar je kunt genieten van ruimte aan boord en een uitstekende service. Bovendien kun je aan boord genieten van culinaire hoogstandjes en topentertainment. Aan boord zijn er zo’n 900 passagiers aanwezig, waardoor er veel persoonlijke ruimte is in vergelijking tot andere rederijen. Je ziet dit terug in de designs van de hutten maar ook in de diverse faciliteiten aan boord. Crystal Cruises is de perfecte plek om volledig tot rust te komen terwijl je tijdens de vakantie de kans krijgt om diverse mooie bestemmingen te onderzoeken.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Crystal Cruises

  Crystal Cruises is een kleine all-inclusive cruisemaatschappij met twee super-de-luxe zee cruiseschepen, een aantal riviercruiseschepen en een expeditie schip. Het hoofdkantoor van Crystal Cruises bevindt zich in Amerika, maar de maatschappij valt onder het Japanse Genting Hong Kong. De twee cruiseschepen zijn bekroond met maar liefst 6 sterren en bieden plek voor 848 en 1050 passagiers. Meer dan 85% van de beschikbare hutten zijn voorzien van een balkon. De hutten zijn voorzien van alle luxe. Je vindt er een minibar met frisdrank en water en de kamer is voorzien van badjassen en slippers. In de luxe hutten heb je zelf een privé bubbelbad tot je beschikking.

   

  Aan boord van de Crystal Cruises staat hoge kwaliteit centraal. Zo vind je bijvoorbeeld beddengoed van 100% Egyptisch katoen op de bedden en eet je met prachtig, luxe servies. De Crystal Cruise is voor Nederlandse passagiers erg prettig, omdat de schepen vanuit Amsterdam vertrekken. Zo kun je vanuit Amsterdam snel aan boord en geniet je binnen no time van de luxe en de uitmuntende bemanning op het Crystal Cruiseschip.

  Dit mag je verwachten van een Crystal Cruise

  Je bent verzekerd van een fantastische service wanneer je een cruise boekt bij Crystal. De crew staat 24/7 voor je klaar en spelen met creatieve oplossingen graag in op jouw wensen. De conciërges aan boord maken deel uit van de prestigieuze organisatie Les Clefs d’Or. Aan boord van elk schip zijn er verschillende faciliteiten. Wat je in elk geval op alle schepen vindt zijn stijlvolle restaurants, een casino, een tennisbaan en een promenadedek.

   

  Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Deze variëren van spinninglessen tot Pilatus en voor ontspanning kun je terecht bij lezingen over muziek en kunst. Crystal Cruises vaart letterlijk over de hele wereld. Of je nu wilt genieten van zon, zee en strand in Hawaï, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika of liever van de kou geniet tijdens een cruise naar Alaska, Antarctica of de Northeast Passage. Met Crystal Cruises kun je letterlijk alle kanten op!

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!