9.6 / 10 op 1087 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Please enter the age of the children

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Ontdek Alaska

  Alaska, een sprookje van gletsjers en walvissen

  Beter bekend als “the last frontier” (laatste grens). Deze prachtige Noord-Amerikaanse cruisebestemming is elk moment een ervaring, van het verwonderen vanaf het schip naar gletsjers en walvissen tot een bezoek aan de fascinerende natuurreservaten en lokale culturele bezienswaardigheden zoals het Totem Heritage Centre in Ketchikan. Alaska is ook een topbestemming voor cruise- en landarrangementen met Rocky Mountaineer-treinreizen, een echt hoogtepunt, zodat u wilde dieren- en natuurschoonplekken kunt bewonderen.

  Een Alaska-cruise is ideaal voor zowel avontuurzoekers als natuurliefhebbers. Van adembenemende landschappen tot ongelooflijke dieren in het wild, uitstapjes boordevol actie tot rustige wateren, er is voor ieder wat wils in de grootste staat van Amerika. Of u nu op zoek bent naar verborgen wonderen zoals de onverschrokken goudzoekers, of walvissen wilt spotten, iedereen verlaat het moderne Alaska met een overvloed aan verhalen en herinneringen. Met eindeloze mogelijkheden om uw tijd door te brengen op dit unieke deel van de planeet, is het geen verrassing dat cruises naar Alaska zo populair zijn geworden.

   

   

  Beste tijd voor een cruise in Alaska
  U zult blij zijn te weten dat cruises naar Alaska het hele jaar door beschikbaar zijn, wat betekent dat u het reisschema en de tijd van het jaar kunt kiezen die het beste passen bij wat u wilt zien. Met veranderende seizoenen komen veranderende landschappen en dieren in het wild kijken.

  Het seizoen voor de Alaska cruises begint in mei en eindigt in september. De rest van het jaar kan het nat en koud zijn. Ook zijn de dagen korter, het is snel donker.

  Wist u dat het op de langste dag van het jaar 22 uur licht is?

  Naar deze bestemming is het raadzaam om laagjes kleding aan te doen en mee te nemen! Zo bent u goed voorbereid op verschillende weertypen.

   

  Wat te doen tijdens een Alaska Cruise
  Tijdens een Alaska cruise zijn de dingen die u kunt ervaren even gevarieerd als opwindend, met enkele van de hoogtepunten, waaronder:

   

  Als u uw Alaska-cruise nog extra speciaal wilt maken, kijk dan of u tijdens uw cruise de Inside Passage bezoekt. Dit is de meest populaire manier om de wonderen van dit deel van de wereld in u op te nemen, aangezien het diepere water het toegankelijker maakt voor grote cruiseschepen. Onderweg kunt u historische bestemmingen bezoeken, de hoofdstad van Alaska, Juneau, en zelfs Ketchikan, de zalmhoofdstad van de wereld.

   

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters