9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

CroisiEurope

Als je van plan bent om de rivieren van Europa te ontdekken, dan is CroisiEurope de perfecte rederij voor jou. De schepen staan bekend om de familiaire sfeer aan boord en de crew kenmerkt zich door zorgzaamheid en uitmuntende service. De schepen van CroisiEurope varen meestal tussen het ontbijt en de middaglunch. Op die manier kun je na elke lunch een nieuwe spannende stad ontdekken. Kies je voor een riviercruise door Europa of ga je op ontdekkingsreis door Azië of Afrika? Met CroisiEurope is het allemaal mogelijk.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over CroisiEurope Cruises

  CroisiEurope was tot 1997 operatief onder de naam Alsace Croisières. De rederij kenmerkt zich als een internationale riviercruise maatschappij. CroisiEurope exploiteert een vloot van riviercruiseschepen langs de rivieren van Europa, Rusland, Mekong, Birma, Afrika, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Je kunt ook een cruise boeken op de Middellandse Zee, de Oostzee en de Zwarte Zee.

   

  CroisiEurope heeft kantoren en verkoopkantoren in Straatsburg, Lyon, Parijs, Nice, Lausanne en Verenigde Staten. Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in het Belgische Brussel en is met 56 luxe schepen de grootste riviercruise maatschappij in Europa. Afhankelijk van het design van het cruiseschip kunnen er 22 tot 200 mensen aan boord. Om deze reden zijn CroisiEurope cruises perfect voor mensen die tijdens hun vakantie van alle rust willen genieten.

   

  Dit mag je verwachten van een Croisi Europe Cruise

  Alhoewel er niet veel mensen aan boord zijn, is er toch voldoende te beleven tijdens een CroisiEurope Cruise. Aan boord vind je comfortabele en frisse hutten met een smaakvolle inrichting, een fijne sfeer en kwalitatieve bedden. De schepen zijn voorzien van zonneterrassen met ligstoelen waar je tot rust kunt komen tijdens het varen. Geniet van het uitzonderlijke uitzicht aan boord en ontdek de mooiste plekken tijdens wandelexcursies aan wal. Aan boord geniet je van een grote lounge bar waar ook een dansvloer aanwezig is. Geniet hier van een lekkere cocktail of bouw een feestje met andere passagiers.

   

  Tijdens de maaltijden geniet je van het panoramische uitzicht in het restaurant. Je kunt voor het ontbijt genieten van een gevarieerd ontbijtbuffet en voor het diner worden er heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten bereid door getalenteerde chef-koks. De enorme vloot van CroisiEurope vaart over diverse rivieren binnen en buiten Europa. Je vind de schepen onder andere op de Loire, Saône, Rhône, Dordogne, Garonne en Seine. In Noord-Europa varen de schepen over de Rijn, Elbe en Donau en tot slot vind je de schepen ook in Rusland, Afrika, Azië, China, Chili, India en Egypte. Kortom: met deze CroisiEurope kun je de hele wereld ontdekken vanuit het comfort van een luxe cruiseschip.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!