9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises in een all-inclusive rederij die de mooiste plekken in het Griekse deel van de Middellandse Zee laat zien. Je komt tijdens een cruise met Celestyal meer te weten over de Griekse cultuur en aan boord vind je de lekkerste lokale gerechten. Alles is aan boord inbegrepen. Van de drankjes tot fooien en zelfs geselecteerde excursies aan wal. Meer aan in de kleine havens van Griekenland en ontdek met Celestyal Cruises plekken die je normaal niet snel zult bezoeken.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Celestyal Cruises

  Celestyal Cruises, voorheen Louis Cruises en Louis Cruise Lines, is de enige cruisemaatschappij in Griekenland. De rederij heeft het hoofdkantoor in Cyprus en is een dochteronderneming van Louis plc. Dit bedrijf werd in 1935 opgericht als het eerste reisbureau in Cyprus. Er vallen vier schepen onder de exploitatie van Celestyal Cruises. Celestyal voert een Oostmediterraan programma uit dat naar Griekse en Turkse havens reist. Hiernaast biedt de rederij cruises in Cuba aan. De maatschappij heeft historisch gezien verschillende schepen gecharterd aan Marella Cruises, voorheen Thomson Cruises.

   

  Aan boord van Celestyal cruiseschepen staat Griekse gastvrijheid centraal. Je kunt aan boord genieten van diverse bezigheden en in de keuken kom je lokale ingrediënten zoals olijfolie en verse kruiden tegen. De maaltijden worden gecomplimenteerd door de beste Griekse wijnen. Celestyal trekt mensen aan die van all-inclusive reizen houden en plekken willen ontdekken waar je niet snel aan denkt. Als jij op zoek bent naar een all-inclusive cruise door Griekenland, Turkije of Cuba dan is Celestyal Cruises de perfecte rederij voor jouw volgende vakantie.

  Dit mag je verwachten tijdens een Celestyal Cruise

  Als je op zoek bent naar een rederij die je alle kleine idyllische eilandjes van Griekenland laat ontdekken, dan zit je goed bij Celestyal Cruises. De rederij neemt u mee op ontdekkingsreis langs alle bekende en onbekende Griekse eilanden. Soms bezoek je zelfs 2 verschillende eilanden per dag. De schepen in de vloot hebben een compact formaat waardoor de cruiseschepen ook in kleine havens kunnen aanmeren. De kamers zijn praktisch ingedeeld en aan boord voel je een informele sfeer. Na 18:00 is de dresscode elegant casual. Er worden per cruise vaak één of twee speciale avonden georganiseerd waarbij formele kleding gewenst is. Tot slot organiseert Celestyal Cruises een Griekse avond. Het wordt gewaardeerd als je tijdens deze avond blauw met wit draagt.

   

  Celestyal Cruises biedt betaalbare all-inclusive cruises aan. De fooien, drankjes en een selectie van excursies zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. Er zijn vaste zittingen voor het diner maar je kunt ook aanschuiven in het buffetrestaurant waar je de hele dag door kunt eten en drinken. Aan boord is er van alles te beleven. De schepen zijn voorzien van een zwembad, verschillende bars en lounges, een casino, een fitnessruimte, een beautysalon, diverse winkels, een kidsclub en zelfs een bibliotheek. Ervaar de Griekse cultuur en geschiedenis met leuke workshops aan boord of proef de authentieke Griekse keuken voordat je van een avond vol Grieks entertainment geniet.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!