9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Celebrity Cruises

Celebrity cruises bieden een luxe vakantie ervaring met een uitstekende en onopvallende persoonlijke service. Deze rederij weet als geen ander hoe zij veeleisende reizigers die op zoek zijn naar nieuwe en ongewone cruise bestemmingen, tevreden kunnen houden. De cruiseschepen van Celebrity Cruises zijn chique en verfijnd en combineren moderne technologie met stijl en superieure service.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises is een cruisemaatschappij met het hoofdkantoor in Miami, Florida. De rederij is inmiddels een dochteronderneming van de Royal Caribbean Group. Celebrity Cruises werd in 1988 opgericht door de in Griekenland gevestigde Chandris Group, en fuseerde met Royal Caribbean Cruise Line in 1997. Celebrity Cruises’ signatuur logo is een “Χ” die op de trechter van alle Celebrity-schepen afgebeeld staat. De X staat voor de de Griekse letter chi. Met de lancering van haar Edge Class in december 2018 verschuift Celebrity Cruises haar lijn in de richting van interessante innovaties die een blijvende indruk achterlaten.

  De grootste indruk wordt achtergelaten door het Magic Carpet. Een beweegbaar dek met de grootte van een tennisbaan. Het dek kan aan de zijkant van het schip worden gekanteld waarna het dek op en neer kan bewegen tussen dek 2 en dek 16. Afhankelijk van waar het dek zich bevindt heeft deze een unieke functie. Op dek 2 dient het dek bijvoorbeeld als doorgang voor passagiers en op dek 5 dient het dek als een uitbreiding van het raw bar restaurant. Op dek 14 fungeert het magic carpet als locatie voor happy hours en op dek 16 kan het dek gebruikt worden als terrasruimte voor één van de restaurants.

  Dit mag je verwachten van een cruise bij Celebrity

  Het leven aan boord van de Celebrity is gevuld met spannende entertainment shows, verschillende activiteiten en interessante verrijkingsprogramma’s. De cruiseschepen zijn gevuld met gezellige bars en lounges, casino’s en speelhallen van wereldklasse en clubs waar het nachtleven bruist.

  Alle Celebrity schepen zijn volgens de eclectische interieur stijl ingericht en gedecoreerd met moderne kunstwerken. De hutten zijn ruim en er zijn diverse hutten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Concierge Class hutten die zich op toplocaties bevinden. Of Aqua Class hutten die ontworpen zijn voor de ultieme spa liefhebber.

  Tot slot is dineren aan boord van een Celebrity Cruise schip een ervaring om nooit meer te vergeten. Je vindt in de restaurants een combinatie van vijf-sterren service in een verfijnde sfeer. Op Celebrity schepen krijgt wijn speciale aandacht. Het wijnassortiment telt maar liefst 350 selecties. Hiernaast zijn er programma’s aan boord die ontworpen zijn om het beste uit jouw liefde voor wijn te halen. Al met al is Celebrity Cruises de perfecte rederij voor iedereen het leven van een superster wilt beleven.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!