9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is één van de meest toegankelijke rederijen. De rederij richt zich op families en gezinnen met kinderen die toe zijn aan een leuke vakantie vol met activiteiten. De kleurrijke fun ships zorgen voor plezier voor iedereen aan boord. Carnival Cruise Line weet als geen ander het ultieme vakantiegevoel te creëren. De ongekend hoge klanttevredenheid van 98% is hier het bewijs van!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Carnival Cruise Line

  Carnival Cruise Line is een internationale cruisemaatschappij met haar roots in Doral, Florida. De schepen van Carnival Cruise kenmerken zich door de blauw-wit-rode walvisstaart. Je vind de schepen van Carnival Cruise niet alleen in het Caribisch gebied. De schepen varen ook in de buurt van Alaska en over de Middellandse zee.
  Robuuste en moderne schepen met een kenmerkende vin. De schepen van Carnival Cruise staan wereldwijd bekend als ware speelparadijzen. Plezier voor alle leeftijden is op een Carnival Cruise gegarandeerd. Met inmiddels 23 schepen staat Carnival op de 1e plaats op de lijst met grootste cruisemaatschappijen. Deze lijst is gebaseerd op het aantal passagiers dat jaarlijks wordt vervoerd en het totale aantal schepen.

  Dit mag je verwachten van een cruise bij Carnival

  Als er een rederij is die genomineerd kan worden voor het heruitvinden van plezier, dan is het de Carnival Cruise Line wel. Carnival pakt alles groot aan en dat zie je terug in service, de voorzieningen aan boord en de grootte van de schepen zelf! Aan boord zijn er diverse faciliteiten waaronder zwembaden met volledige glijbaan complexen, een uitgebreide spa ruimte, een IMAX theater en een unieke Sky Course en SkyRide. Voor de allerkleinsten is er ook voldoende te beleven en met toestemming van de ouders kunnen tieners aan wal mee met op maat gemaakte tienerexcursies.
  Op culinair gebied valt er aan boord van de Carnival schepen ook veel te beleven. Je hebt voldoende keus uit verschillende restaurants. Van een steakhouse tot een wok restaurant en van pizza uit de steenoven tot kersverse sushi. Elke dag van het verblijf kun je kiezen uit een ander restaurant. Anders dan bij andere rederijen biedt Carnival ook een Your Time Dining optie aan, waarbij je zelf kunt bepalen hoe laat je aan tafel gaat. Voor tussendoortjes kun je terecht in een hamburgertent, de koffiebar of Swirls kraampjes.
  Al met al is de Carnival Cruise Line een rederij die opvallend veel jonge gezinnen aantrekt. Ben jij op zoek naar een ultieme pret vakantie terwijl je van waanzinnige uitzichten geniet? Dan is een Carnival Cruise de perfecte optie voor de volgende vakantie!

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!