9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises staat garant voor een heerlijke sfeer. De cruiseschepen van Azamara kenmerken zich door een combinatie van luxe en interessante bestemmingen per cruise. De schepen, met slechts maximaal 690 passagiers aan boord, bieden een uitstekende mix van voorzieningen. De schepen zijn tegelijkertijd klein genoeg om vriendelijk en gezellig aan te voelen. Perfect voor de vakantieganger die écht aan rust toe is!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over Azamara Club Cruises

  Azamara Cruises werd opgericht in 2007 nadat twee R Class schepen van Pullmantur Cruises, die naar Celebrity Cruises zouden zijn gegaan, werden overgedragen aan de nieuwe maatschappij. De eerste schepen van de maatschappij waren de Azamara Quest en Azamara Journey. Zij maken cruises naar exotische locaties en concurreren met Oceania Cruises.
  Azamara trekt vooral actieve en bereisde mensen aan die op zoek zijn naar spannende routes langs grote steden en onconventionele plaatsen. Ongeveer 60 procent komt uit Noord-Amerika, 18 procent uit Groot-Brittannië, 11 procent uit Australië en Nieuw-Zeeland, en de rest uit de rest van de wereld. Aan boord is de kans dus groot dat je mensen leert kennen uit alle hoeken van de wereld.

  Dit mag je verwachten van een cruise bij Azamara

  Azamara Club Cruises staat bekend om haar uitstekende service. Voor iedere 2 gasten staat er namelijk één bemanningslid klaar. De hutten en suites zijn praktisch, luxe en voorzien van alle gemakken. Je kunt zelfs gebruik maken van de butler service en tijdens het verblijf kun je ongelimiteerd dineren in diverse restaurants. De ruime selectie aan dranken en de fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

  In het hoofdrestaurant geniet je van gerechten van over de hele wereld. In alle restaurants is er een open zitten en voor een casual lunch of diner kun je terecht in het Casual Windows Café of The Patio. Het specialiteitenrestaurant Aqualina staat bekend om haar hoogwaardige Italiaanse keuken en voor de beste steak en vis kun je terecht in Prime C. Als je in een suite verblijft dan is de prijs voor deze restaurants ook inbegrepen.
  Kortom: met Azamara Club Cruises ben je verzekerd van een ontspannen reis. Door de faciliteiten aan boord krijg je de mogelijkheid om te ontspannen en te werken aan je gezondheid. Besteed bijvoorbeeld een paar uur in de fitnessruimte of maak een duik in het zwembad. Tot slot is de Sanctum Spa perfect voor vakantiegangers die tijdens hun verblijf een behandeling willen boeken.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!