9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

AIDA Cruises

Met AIDA Cruises reis je in stijl en comfort van de ene droombestemming naar de andere. De wereld ontdekken gaat bij AIDA hand in hand met een vakantie die elke dag nieuwe verrassingen brengt. Geniet van het uitzicht over de uitgestrekte blauwe oceaan terwijl je ontspant vanaf het zwembad, de sauna of de hangmat op het balkon van jouw hut om vervolgens een nieuwe plek tijdens een unieke reis te ontdekken.

 

Onze AIDA cruises zijn ook geschikt voor een actieve vakantie. Daag de kinderen bijvoorbeeld uit voor een race op de Racer, een dubbele waterglijbaan op het activiteiten dek, of vier feest in alpine stijl vanuit het Duitse Brauhaus. Bij AIDA geniet je niet alleen van de veelzijdigheid aan boord, maar ontdek je ook diverse populaire bestemmingen over de hele wereld. Bekijk hier een volledig overzicht van AIDA cruises en kies jouw droomcruise.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over AIDA Cruises

  AIDA Cruises is van oorsprong een Duitse rederij die zich van andere rederijen onderscheid door de ontspannen sfeer aan boord. Op het schip zijn er geen strikte kledingvoorschriften waar je rekening mee moet houden en alle AIDA cruises zijn semi all-inclusive. AIDA Cruises onderscheid zich onder andere door de fooien in de cruiseprijs te verwerken. Tijdens de cruise zijn alle maaltijden in de buffetrestaurants, wijn, bier en frisdranken inbegrepen. Hierdoor kun je tijdens jouw verblijf ongestoord genieten van alle mogelijkheden aan boord.

  Een cruise met AIDA betekent ongestoord genieten van hoogwaardige faciliteiten. De AIDA cruiseschepen zijn voorzien van unieke theaters, een activiteiten dek en ontspannings- en sportfaciliteiten. Op de meeste schepen zijn er restaurants in buffetvorm aanwezig. Op de AIDAprima, de AIDAperla, AIDAcosma en de AIDAnova zijn er ook verschillende à la carte restaurants aanwezig waar je een reservering kunt maken. Hierbij zijn de AIDA schepen voorzien van talloze andere faciliteiten die het verblijf voor jong en oud spectaculair maken.

  Dit mag je verwachten van een AIDA cruise

  De schepen van AIDA zijn herkenbaar door de rode lippen en schitterende ogen op iedere boeg. De hutten op AIDA schepen zijn over het algemeen voorzien van een tweepersoonsbed en kenmerken zich door het moderne interieur en de praktische inrichting. Dit moderne design is zichtbaar in het hele schip waardoor AIDA een zeer brede doelgroep aanspreekt.
  De schepen zijn ingericht met aandacht voor jong en oud en hebben een prettige sfeer. De mogelijkheden op de schepen zijn eindeloos. Trek je bijvoorbeeld terug in één van de ontspannende sauna’s met uitzicht over de oceaan of droom weg vanuit de hangmat op je eigen balkon. De spannende shows in het Theatrium zorgen voor dagelijks vermaak en in de volgende haven ligt er een droombestemming op jouw ontdekking te wachten. Alle schepen zijn voorzien van sportgelegenheden en talloze activiteiten voor volwassenen en kinderen. Je kunt daarom gerust op reis met de hele familie! Kies jij voor een IJsland cruise en ga jij op jacht naar het noorderlicht? Of dans je liever blootvoets op het magische strand van Barbados?

  Of je nu liever naar de kou of de warmte ontsnapt, de AIDA cruises passen goed bij de wensen van iedereen. De crew zet zich voor de volle 100% in om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Zij denken bovendien graag mee over activiteiten die je aan land kunt doen. Kortom: met AIDA Cruises boek je een complete en unieke ervaring voor het hele gezin.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!