9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Tot wel 50% korting bij MSC Cruises

Van de wereldberoemde authentieke Italiaanse keuken tot de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de Italiaanse bemanning, de gasten van MSC Cruises worden getrakteerd op de beste Italiaanse gastvrijheid die zij zich maar kunnen wensen, zo kunt u een MSC cruise het beste omschrijven. Buon viaggio!

Ontvang tot wel 50% korting op uw wintercruise per persoon! Ontsnap de winter en ontdek de wonderen van de wereld aan boord van één van onze schepen.

Ontdek de schoonheid en romantiek van de Middellandse Zee, de magie van de Emiraten , de warmte van de Caribbean en het ritme van de Franse Antillen.

*Actievoorwaarden

Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding inclusief drankpakket en internetpakket:
– Het Easy all inclusive drankpakket is tegen een gereduceerd tarief inclusief voor alle personen in de hut (inclusief familiehutten). Kinderen ontvangen de Non-Alcoholisch drankpakket.

– Het Browse internetpakket voor 1 apparaat is inclusief voor de 1e en 2e persoon in de hut. Indien men kiest voor een Familiehut dan is het internetpakket geldig voor de 1e en 2e in de boeking en niet per hut.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 september 2021 t/m 31 december 2021. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen, fooien.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!