9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Celebrity Cruises-aanbieding

Celebrity Cruises: “Isn’t it time” for Extra Savings

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten. Van uw persoonlijke hut-steward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen. Vele mensen kiezen voor een cruise met één van de negen indrukwekkende schepen van Celebrity Cruises, die voor een vijf-sterren rederij opvallend gunstige tarieven hanteert.

Celebrity Cruises-aanbieding

Boek nu uw Celebrity Cruise en ontvang extra korting

Boek tussen 14 december 2021 en 28 februari 2022 een cruise welke vertrekt tussen 1 januari 2022 en 31 maart 2023 en ontvang tot wel € 2700,- korting per hut.

De korting geldt voor elke cruise vanaf 3 nachten en is tevens van toepassing op elke categorie. (de hoogte van de korting is afhankelijk van de duur van de reis en de soort categorie welke u kiest).

Celebrity Cruises behoudt zich het recht om aanbiedingen te wijzigen/ stop te zetten. Mocht u de promotie hebben geboekt en willen omboeken, dan kan de promotie van korting niet meer van toepassing zijn en/of komen te vervallen.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Voorwaarden:

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!