9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Azamara_Captain_Cruise_Deal

Azamara: 30% korting en boordtegoed

De intieme, sfeervolle schepen van Azamara Club Cruises: de Azamara Journey, de Azamara Quest en de Azamara Pursuit  bieden aan ongeveer 700 passagiers een uitmuntende service, een uitstekende persoonlijke service, excursies en entertainment met de nadruk op het welzijn van haar gasten in al zijn aspecten en een sublieme keuken aan boord. Wat Azamara uniek maakt is dat zij bestemmingen kan bereiken die onbereikbaar zijn voor de grotere cruiseschepen. Azamara komt op de meest interessante plekjes ter wereld. De schepen liggen soms langer in de haven, zodat u optimaal van de bestemming kunt genieten.

Boek nu uw Azamara Cruise en ontvang boordtegoed tot wel $500,- per hut

Boek nu een geselecteerde Azamara afvaart, en profiteer van 20% korting! Daarnaast ontvangt u maar liefst $500,00 boordtegoed per hut en een upgrade naar het Premium Drankenpakket! Dit pakket heeft een meerwaarde van maar liefst $16,95 per persoon per dag ten opzichte van het Classic Drankenpakket!

Deze actie loopt tot 31 maart 2022 aanstaande en is niet van toepassing op de last minute tarieven in de categorie Z, Y, X en W.
(Bekijk hier de voorwaarden)

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Voorwaarden:

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!