9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

A-ROSA riviercruises

Als je op zoek bent naar een bijzondere en stress-vrije manier om te genieten van de foto-perfecte landschappen en de meest opwindende steden in Europa, dan is A-ROSA de perfecte manier om dit te doen. Je hoeft je koffer niet opnieuw in te pakken of te navigeren door hectische luchthavens en treinstations. Bij aankomst op elke nieuwe bestemming gaat het hotel namelijk met je mee! A-ROSA staat erom bekend om te ankeren in de meest centrale havens van de stad.

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
  Filters

  Op zoek naar de beste cruises…


  Meer informatie over A-ROSA

  A’Rosa werd opgericht in 2001 als een dochteronderneming van P&O Princess Cruises. De maatschappij werd opgericht om de Duitse cruisemarkt te bedienen, naast de vloot van AIDA Cruises, die in 1999 door P&O werd overgenomen. A’Rosa was losjes gemodelleerd naar het AIDA-concept en begon haar bestaan met drie schepen.

  A’Rosa Blu was het eerste cruiseschip van de vloot en werd later vergezeld door A’Rosa Bella en A’Rosa Donna, twee nieuw gebouwde riviercruiseschepen. In 2003 fuseerde P&O Princess met Carnival Corporation tot Carnival Corporation & plc. Het merk A’Rosa werd kort na de fusie verkocht en gekocht door een privé-onderneming die eigenaar was van A-ROSA Flussschiff. Het bedrijf exploiteert met A-ROSA schepen riviercruises op de rivieren Donau, Main, Moezel, Rijn, Rhône en Saône.

  Dit mag je verwachten van Europese riviercruises

  Vaar langs de waterwegen van Europa van stad naar stad of van land naar land in een ontspannen sfeer. De vrijheid van reizen en het comfort van thuis. Dit is wat jouw volgende vakantie met A-ROSA zo uitzonderlijk maakt. Klinkt dit als een nieuwe manier van cityhoppen? Dat is het ook! Waar je voorheen moest navigeren op elke luchthaven, brengt A-ROSA je van de ene Europese hotspot naar de andere. Op deze manier kun je ongestoord van je verblijf aan wal genieten.

  Na een dag op ontdekkingsreis te zijn geweest stap je weer aan boord waar je kunt genieten van talloze opties. Zo zijn de hutten bijvoorbeeld praktisch ingericht en temperatuur gereguleerd. De schepen zijn bovendien voorzien van entertainment opties, zwembaden en verschillende restaurants waar je tot rust kunt komen. De receptie is 24 uur per dag geopend en de crew van A-ROSA onderscheid zich door hoogwaardige service en het creëren van een ontspannen sfeer voor elke gast. Benieuwd naar hoe je cityhoppen nog specialer kunt maken? Boek nu een reis met A-ROSA en laat je verrassen door het gemak en de luxe van een riviercruise door Europa.

  Offerte

  Offerte

  Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!