9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

60 % korting bij Royal Caribbean

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.Royal-Caribbean-international-cruises

60% kortingsactie:

Boek tussen 1 en 30 november 2020 met vertrek na 1 oktober en de 2e reiziger uit de boeking profiteert van 60% korting op cruisefare en havengelden. De derde en vierde reiziger profiteren van 30% korting op cruisefare en havengelden.

Voorwaarden: Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt tussen 1 en 30 november 2020. Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 1 november 2020. 60% korting wordt berekend over het cruisefare en havengelden, niet op taxes en eventuele fooien. 60% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen, Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan en wordt bijgehouden. De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.
Kortingen zijn reeds in het systeem verwerkt!

Offerte

Offerte

Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!