9.6 / 10 op 1087 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 kortingscode:

    Bestemmingen

    Rederijen

    Schepen

    Reis type

    Vertrekdatum

    Datum van

    Datum tot

    Volwassen(en)

    Kind(eren)

    Reisduur

    Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

    Please enter the age of the children

    Laat meer zien Laat minder zien

    Laat meer zien Laat minder zien

    Laat meer zien Laat minder zien

    2024

    2025

    2026

    Het grootste cruiseschip ter wereld – Symphony of the Seas!

    Royal Caribbean’s Symphony of the Seas is ’s werelds grootste cruiseschip, met een totale lengte van 362 meter en een totale breedte van 47 meter. Ze wordt vergezeld door haar zussen Oasis, Allure en Harmony of the Seas. Maar wat kun je op deze schepen doen? Iedereen heeft er waarschijnlijk wel een mening over, maar de feiten over dit fantastische schip lees je hier!

    Verschil tussen de schepen
    Oasis en Allure of the Seas kwamen in 2009 en 2010 in de vaart. Harmony en Symphony kwamen in 2016 en 2018 in de vaart. Het zijn zusterschepen van dezelfde klasse. Er is een klein verschil tussen de eerste twee schepen en de laatste twee. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten restaurants en bars aan boord en de Abyss glijbaan is al aanwezig op de Harmony en Symphony. Wanneer de Allure en Oasis of the Seas aanmeren, zullen deze schepen ook profiteren van deze faciliteiten. De Abyss glijbaan is duidelijk zichtbaar aan de achterkant van het schip. Deze glijbaan begint bij het zwembaddek, daalt 10 dekken af en eindigt bij de Promenade. Daarnaast zullen de eerste twee Quantum Class schepen worden uitgerust met de muziekkamer, die al bestaat op de Quantum Class schepen.

     

    De schepen zijn zeer innovatief. Het Central Park van New York is bijvoorbeeld aan boord van de schepen. En nee, het zijn geen nepplanten, maar echte bomen en planten – 10.000 stuks!

    Hou je van hoogtes? Bekijk dan de klimmuur aan de achterkant van het schip. Ook de Royal Promenade mag je niet missen, met zijn verscheidenheid aan winkels en bars. ’s Avonds kun je genieten van echte Broadway shows zoals Mama Mia, Hairspray en Chicago.

     

    Een Royal Caribbean schip is gemaakt voor iedereen. Jong en oud, stelletjes en gezinnen. Iedereen voelt zich thuis. Je kunt allemaal deelnemen aan de verschillende activiteiten, maar je hoeft niets!

     

    Als schepen in het Caribisch gebied varen, passeren ze meestal hun eigen privé-eilanden. Dit zijn Labadee in Haïti en Cococay op de Bahama’s.
    Een cruise met Royal Caribbean is nooit saai, er is altijd wat te doen! Na een dag op het schip of aan wal kun je ’s avonds genieten van een welverdiend diner. Je kunt dineren in het hoofdrestaurant dat bestaat uit 3 dekken waar je à la carte kunt eten. Je kunt gebruik maken van de vaste zitplaatsen of de open ruimte. Er zijn ook verschillende specialiteitenrestaurants waar je voor een bescheiden bedrag kunt dineren. Maak je liever gebruik van het buffet, dan kan dat ook!

     

     

    Faciliteiten
    14 restaurants
    10 whirlpools
    4 zwembaden
    2 flowriders
    2 klimwanden
    Casino
    IJsbaan
    Internetcafé
    Foto galerij
    Minigolf
    Kinderclub
    Kapsalon
    Spa
    Sauna
    Fitnessruimte
    Disco
    Winkels
    Bars
    Robot bar
    Glijbanen
    Theater
    Aquatheater
    Centraal park
    Basketbalveld
    Restaurants

    Zoekopties (Klik om te verwijderen)
      Filters

      Op zoek naar de beste cruises…


      Offerte

      Offerte

      Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!