9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

Voer de leeftijden van de kinderen in:

Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024

Heenvlucht:

Terugvlucht:

Hotel:

Vertrek: 13 jul. 2024

Nachten: 7 nachten

Cruise met: A-ROSA

Schip: A-ROSA SENA

Route: Cologne - Amsterdam - Amsterdam - Rotterdam - Rotterdam - Antwerp - Antwerp - Cologne

  Unieke rivier cruises     Speciale familie cruises
  Duitstalig
 

Vakantie

Datum
Haven
Aankomst
Vertrek
Cruise
13 Jul. 2024
Cologne
-
17:00
14 Jul. 2024
Amsterdam
18:00
-
15 Jul. 2024
Amsterdam
-
16:00
16 Jul. 2024
Rotterdam
09:00
21:00
17 Jul. 2024
Rotterdam
-
06:00
17 Jul. 2024
Antwerp
09:00
-
18 Jul. 2024
Antwerp
-
21:00
19 Jul. 2024
Op Zee
-
-
20 Jul. 2024
Cologne
06:00
-

De A-ROSA SENA, die volledig uniek is op de rivieren van Europa, zal beschikken over een innovatieve elektrische en hybride dieselmotor en is ontworpen om over te schakelen op batterijvoeding wanneer ze de haven binnenkomt en verlaat. Dit betekent dat onze aankomst en vertrek bijna geruisloos zijn, zodat we kunnen helpen de plaatsen waar we van houden schoner en groener te houden.

Niet alleen het grootste schip in onze vloot, A-ROSA SENA zal het eerste schip op de Noordelijke Rijn zijn met vier dekken met ruime openbare ruimtes en hutten plus een prachtig zonnedek in de buitenlucht. Dit extra niveau van binnenruimte geeft ons meer ruimte dan ooit om ons te wijden aan de dingen die een A-ROSA riviercruise zo uniek maken.

Naast de grootste spa in onze vloot, zal ze ook beschikken over een groot aantal ruime hutten die zijn ontworpen voor gezinnen en groepen van meerdere generaties, plus extra opvallende kenmerken, zoals twee zwembaden.
Iedereen is welkom

A-ROSA SENA wordt op maat gemaakt voor gezinnen en groepen van meerdere generaties. Dat betekent zaken als een speciale kinderclub, gezinsvriendelijke eetgelegenheden, een kinderzwembad, een keuze aan excursies die zijn ontworpen met kinderen in het achterhoofd en fantastische familiehutten voor maximaal vijf personen. En vergeet niet dat kinderen onder de 15 jaar helemaal gratis cruisen!

Een voorproefje van je bestemming

A-ROSA SENA biedt onze grootste keuze aan eetgelegenheden tot nu toe – evenals een uitgesproken smaak van de plaatsen die u gaat bezoeken. Geïnspireerd door de markthallen van Europa, zal A-ROSA MARKET dé plek zijn voor een informeel buffetdiner met een focus op regionale specialiteiten, lokale producten en biologische voeding. Het zal ook beschikken over een café, een bakkerij en een familieruimte. Als je liever geen vinger uitsteekt, kies dan voor bediening in THE PAVILION, of ga voor al fresco eten naar RIVERSIDE waar je kunt genieten van dingen als vispannen, mosselen en wokgerechten, live voor je neus gekookt.

SENA GRILL is de thuisbasis van eersteklas stukken biefstuk en zeevruchten, plus opties voor vangst of de dag en sushi-kom. Er zal een kleine aanvulling zijn om hier te eten.

Wat drankjes betreft, kies je uit onze ontspannen en stijlvolle SENA BAR of drink je een drankje tegen de steeds veranderende vergezichten van CAPTAIN’S VIEW. THE WINERY is de intieme thuisbasis van wijnproeverijen en de perfecte plek om te proosten op een speciale gelegenheid, en de opvallende UP & DOWN BAR op het zonnedek is prachtig ontworpen om in het dek te verdwijnen als we onder een lage brug door varen.

En ontspan…

Onze kenmerkende SPA-ROSA wordt groter en beter dan ooit. Verwacht een Finse sauna, jacuzzi, twee behandelkamers en zelfs een ijsgrot met ijsfontein. Een uitgebreide fitnessruimte biedt premium machines met slimme technologie, plus ruimte voor groepssessies, waaronder yoga. Tank bij aan de zelfbedieningsbar of ga lekker liggen in de ontspanningsruimte met comfortabele ligstoelen en een open haard.

Jacuzzi
Massage

Buffet
Outdoor Lounge
The Chef’s Art Steakhouse
Wijn bar

Lift
Receptie
Winkels

Dansvloer
Main Lounge

Zwembad
Sauna

Sportschool
Kinderactiviteiten
Kinderclub(s)

Hutcategorie

Reis- en annuleringsverzekering

Wilt u onbezorgd op vakantie en zeker weten dat u goed geholpen wordt als er wat gebeurd op reis. VAB verzekeringen biedt de beste verzekeringen om u te ontzorgen.

Sluit altijd een reisbijstand en annuleringsverzekering af.

Een advies voor de juiste verzekeringskeuze treft u hieronder:

  • Kortlopende annuleringsverzekering:
    • 5,75% van de reissom.

Gaat u vaker op reis? Wij doen u graag een aanbod voor een doorlopende reis- en of annuleringsverzekering tegen gunstige prijzen.

 

Inentingen/vaccinaties:
Voor eventuele inentingen verwijzen wij u naar uw huisarts of het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen nl. Wanda.

 

Paspoort/ID-kaart:
Voor de meeste rederijen is het verplicht om met een internationaal paspoort te reizen welke nog 6 maanden geldig dient te zijn na terugkomst van uw cruise.

 

Visum
Heeft u een visum nodig? In veel gevallen kan dit ook aan boord geregeld worden, echter zijn er uitzonderingen. Gelieve steeds voor de cruise de website van buitenlandse zaken te controleren.


Alternatieve Cruises

Datum
Bestemming
Schip
Nachten
Prijs
Date 2024-03-30
Holiday Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024
Ship A-ROSA SENA
Nights 7
Prijs Prijs op aanvraag
Date 2024-04-06
Holiday Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024
Ship A-ROSA SENA
Nights 7
Prijs Prijs op aanvraag
Date 2024-04-13
Holiday Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024
Ship A-ROSA SENA
Nights 7
Prijs Prijs op aanvraag
Date 2024-04-20
Holiday Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024
Ship A-ROSA SENA
Nights 7
Prijs Prijs op aanvraag
Date 2024-04-27
Holiday Rhine Experience Amsterdam & Rotterdam 2024
Ship A-ROSA SENA
Nights 7
Prijs Prijs op aanvraag

Hotel amenities

    Offerte

    Offerte

    Een ogenblik geduld terwijl we uw droomcruise samenstellen!